VISSZATÉRÍTÉSI MEGÁLLAPODÁS


A www.coprofessional.hu weboldalon értékesített összes termékre a gyártók és az importőrök garantálják. A www.coprofessional.hu a fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelően jár el visszaküldési ügyletekben. Vevőinknek joguk van a megvásárolt termékeket 7 napon belül visszaküldeni.

Az alábbiakban megtalálja azokat az elemeket, amelyek szükségesek a visszatérő termékek kitöltéséhez. Ha ezen elemek közül bármelyik hiányzik, a termék visszatérítése nem fogadható el.

  • A 7 napon belül visszatérítendő termékek számláját, visszaküldési űrlapját, eredeti dobozát, csomagolását és szabványos kiegészítőit, ha vannak, teljes és sértetlen állapotban kell kiszállítani. A www.coprofessional.hu egyes kategóriáiban azonban a termékek és szolgáltatások jellege miatt eltérő visszaváltási feltételek vonatkozhatnak. A termékek alábbi visszatérési feltételei, amelyek a termék vásárlása előtt az általános visszatérítési eljárás szerint különböznek, elsőbbséget élveznek.
  • Kérjük, küldje el a visszatérni kívánt termékeket egy jegyzettel, amelyben közli a termék statisztikai tanulmányának és a számlájának a visszatérését.
  • Ha a visszatérítendő termék számlája vállalati, akkor azt vissza kell küldenie az intézmény által kiállított visszatérítő számlával. A visszatérő számlát a rakományrészlet (termék egységár + ÁFA) feltüntetése nélkül kell kiállítani. Az olyan megbízások visszatérítése, amelyek számláját intézmények nevében állítják ki, csak akkor lehet kitölteni, ha a visszatérési számlát kiállítják.
  • Ha a termékben és annak csomagolásában bármilyen sérülés, törés, megsemmisülés, szakadás, felhasználás és egyéb körülmények merülnek fel, és a terméket nem lehet visszaküldeni a vevőnek átadott formában, akkor a termék nem kerül visszaküldésre, és költségét nem térítik vissza.
  • A visszatérési folyamat elindításához kapcsolatba kell lépnie az itisabouthair.com-lal a kapcsolattartó szakaszon vagy e-mailben.
  • Abban az esetben, ha a cokeratin.com webhelyre érkező termékeket a visszaküldési feltételeknek megfelelően szállítják, a termékösszegek visszatérítését azon a napon kezelik, amikor a termék megérkezik hozzánk. A visszatérítésnek az Ön számláján történő jóváírásához szükséges időt a bank döntheti el. A hitelkártya-visszatérítéseket legkésőbb 1–3 héten belül jóváírják, a banki átutalással történő befizetéseket pedig legkésőbb 1 héten belül jóváírják a számlára.
  • A kozmetikai termékek hatása személyenként eltérő lehet. A www.coprofessional.hu oldalon vásárolt és használt termékek nem garantálják, hogy teljes mértékben kielégítik a vásárlókat. Ezért nem fogadhatók el visszaküldési kérelmek azon termékekre, amelyek személyes elégedetlenségből származhatnak, és nem adhatók vissza.
  • A www.coprofessional.hu weboldalon végzett összes vásárlás esetén a terméket tartalmazó csomagot ki kell nyitni a rakománytiszt mellett, és nyilvántartást kell vezetni a hiányzó vagy sérült termékekről. Az ezzel a felvétellel benyújtott kérelmekben a panasz gyorsan megoldódik. Mint fentebb említettük, a visszatérési és csere eljárásunk teljes mértékben összhangban van a Fogyasztó törvényeivel, és úgy tekintjük, hogy a megrendelést benyújtó összes tag elfogadta ezeket a feltételeket.

Lépjen kapcsolatba velünk

Translate »
Kell segítség?
Hello !
Powered by

Enter your keyword