Keratin Care

Keratin Care

Hajunk fő összetevője a keratin nevű protein, amely ellenáll a kopásnak és a könnynek. A hajfestés, fújás, egyenesítés és göndörítés után számos kémiai és kémiai kopás következik be a kéregben és a külső sapkákban, amelyek megvédik a hajat a hajunk alapvető keratinszövetében. Ezután a haj képtelenné válik a nedvességre, kiszárad, elveszíti rugalmasságát és nehezen formázható. Hajunk folyamatosan hólyagosodik, elektromosan alakul ki, alak nélkül szőrszálak, és még az egyszerű törést is okozza a haj az alap láncszerkezetben és a keratin textúra. Hajminőségünk és fényességünk közvetlenül arányos a haj keratinszintjével, nedvességtartalmával. A kopott, fényes haj keratinkezelése ideiglenes strukturálást és fényt ad a hajnak.

Az ilyen típusú ellátás szakmai ellátása rendkívül fontos. Azonban a keratin-kezelés nagy hővel történő rögzítésével, főleg a kopott és törékeny felépítésű hajban, kémiai eljárásokkal, például festékkel, olyan hajra is negatív hatások lehetnek, mint például a haj törése és törése.

A KERATIN-Ápolás előnyei:
  • Amikor ragasztja és rögzíti a haj külső burkolatait, akkor a haj világosabbá válik, jobban tükrözve a fényt.
  • Egyenesítő hatást mutat az elektrifikált, duzzadt, nem könnyen formázott hajra.
  • Felvitel után a haj fényes és puha lesz.
  • A keratinkezelés otthoni típusú samponkezelő krém formájában napi hatást biztosít, míg a fodrászatban végzett hőkezelt keratinkezelés 3-4 hónapig tartó hatású lehet.
  • Ez olyan embereket takarít meg, akiknek minden nap szárazra kell fújniuk.
A KERATIN ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK:
  • Ugyanazon fényes és egyenes megjelenés érdekében a hajat meg kell újítani. Ugyanakkor a hajkárosodás kockázata magas, ha a regenerációt gyakran ismételjük meg.
  • A keratinápolás nem egyenesítés göndör hajra.
  • Ez a folyamat, amely ideiglenesen megvilágítja a hajat, túlzott szárítási hatást válthat ki, különösen azok számára, akik színezik a világos színeket és gyakran festenek.
  • A termékek többsége erős kémiai anyagot, a formaldehid bulunmayan nevű anyagot tartalmaz, amely nem rendelkezik csípő illattal, és ismert allergiás és rákkeltő hatásaival kapcsolatban. A vegyszer hosszantartó belégzése nem egészséges. Ezért fontos, hogy jól szellőző környezetben, professzionális fodrásznál alkalmazzuk.

Mindezen mellékhatások ellenére ez a módszer még ma is a hollywoodi csillagok által előnyben részesített, sikeres és sikeres eredményeivel. De tavaly Jennifer Anistonnek a keratinkezelés után haját kellett elvágnia, és ez a folyamat nem mindig eredményez eredményt.

Keratin Care

Kattintson a Kapcsolat felvételre

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »
Kell segítség?
Hello !
Powered by

Enter your keyword