ADATVEDÉLMI IRÁNYELVEK


A www.professional.hu személyes adatait (név, életkor, érdeklődési kör, e-mail stb.) kér tőled, hogy jobban kiszolgálhassa ügyfeleit.
A www.professional.hu szerverekkel gyűjtött információkat kizárólag a www.professional.hu webhelyen használják időszakos kampányok tanulmányozására, az ügyfélprofilok speciális promóciós tevékenységeire és az ügyfelek „osztályozási” tevékenységeire a nem kívánt e-mailek megelőzése érdekében.
Csak a tag férhet hozzá a tagság létrehozásakor megadott információkhoz, és csak az érintett tag változtathatja meg azokat.
A www.professional.hu weboldalon található információkhoz való hozzáférés érdekében a képviselőnek az általa létrehozott formában kell bemutatnia rendszereinkhez. A felelősség itt teljes mértékben a tag felel.
Ha nem szeretne informatív e-maileket vagy sms-t kapni a www.professional.hu weboldalunkon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az info@coprofessional.hu címen.
A tagok bármikor felmondhatják tagságukat indoklás nélkül.
Azok a személyes adatok (név, vezetéknév, e-mail, postai cím, vásárlások stb.), Amelyeket tagjaink megosztanak velünk, soha nem osztják meg különböző emberekkel vagy szervezetekkel.
A tagokra vonatkozó információkat a jogi kötelezettségek kivételével senkivel vagy intézménnyel nem osztják meg.
Az összes kérést, javaslatot és kérdést, amely a www.coprofessional.hu oldalra érkezik, a webhely teljesítményének értékelése céljából tárolják. Ezt az információt csak azokra történő reagálás céljából lehet felhasználni.
Minden jog fenntartva a www.professional.hu oldalon. A webhelyen semmilyen szöveget vagy grafikát nem használhat harmadik felek engedélye nélkül, és a tartalmi anyagokat engedély nélkül nem szabad közzétenni más médiumokban.

Translate »
Kell segítség?
Hello !
Powered by

Enter your keyword