A keratin előnyei

A keratin előnyei

Minden hajtípus számára előnyös, formaldehidmentes formulájának és új folyadék állapotának köszönhetően javítja a szárítógépek, hőkészülékek és festékek káros hatásait.
Segít a repedezett és gyenge foltok kijavításában, mivel gazdag fehérjében és vitaminokban, és revitalizálja a gyenge szőrszálakat. Másrészt szigorúan be kell tartani az üzemeltetési útmutatót, különben a hatás nem érhető el.
Előnyei a sérült haj helyreállítása, a festék színének megőrzése, irigylésre méltó fény és a festékkel festett haj tökéletesítése.
Meghosszabbítja és erősíti a szőrtüszőket, több testtel látja el a haját.

A keratin előnyei

Több erőt ad a hajunknak, mivel fehérjeben gazdag.
Nedvesíti és megvédi a haj életképességét, az időveszteség kémiai összetételének köszönhetően. A tápanyagok és az aminosavak gyógyítják a hajat.
A keratin formálja a haját és csökkenti a nemkívánatos hullámokat; hajszövetek fejlődése; megőrzi és fokozza a természetes színét, lágyságát és rugalmasságát.
Természetes tulajdonságaik miatt a keratin hegeszti a sérült területeket, erősíti és simítja a haját vékony védőréteg, például filmcsík létrehozásával.

A keratin hatásai

A keratin ez a helyreállító tulajdonsága nem adhatja ezt a hatást más anyagnak. Súlyosan sérült haj esetén a kezelési folyamat több szekciót is igénybe vehet. Ebben az időben meg kell ismételnie a foglalkozásokat. Az ismétlés nem lesz nehéz, éppen ellenkezőleg, örömmel érkezik az ülésedre, amikor látja, hogy a hajad javul, és élvezni fogja a szebb hajat.

Számos olyan termék található, amely a munkalapon megtalálható, olyan kemény vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek károsíthatják a haját. A keratin kezelést természetes anyagokból készítik, amelyek fényesebbé és élénkebbé teszik a haját. Ez a kezelés azok számára is a legjobb, akik érdeklődnek a hajformák iránt és változtatnak a hajukban, például ha egyszerre színezik őket.

Mivel az alkalmazás során a keratin megvédi a haját, és biztosítja, hogy ne érintse meg a vegyi anyagok. Ugyanakkor a perm, orális alkalmazású termékek azok a termékek, amelyek a legjobban megvédik a haját. Elősegíti a haj lényegét alkotó fehérjék megerősítését a termikus alkalmazások elleni küzdelem során.

A keratin-kezelést manapság az egyik leghasznosabb kezelésnek tekintik, de az egyetlen hátránya a díj. Az egyik manapság drága haj. Biztos lehet benne, hogy teljes mértékben fedezi az árat.

Kattintson a Kapcsolat felvételre

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »
Kell segítség?
Hello !
Powered by

Enter your keyword